Scan gender

Adakah mommy kat sini scan nampak gender burger ( baby girl) tpi bila kuar baby boy?

31 Balas

Skrg mesin dh makin moden.. Sonogropher pn makin ramai.. So, nk tersilap tu kuranglh kot.. Huhuhu.. Tp apa2 pn, semua kuasa Allah.. Selagi blm keluar, xblh nk konfirm 100% Mcm saya ank first silap.. 3x scan kata girl.. Tp naluri kuat kata boy, keluar btl boy...tu thn 2008 Ank kedua scan boy, btl boy keluar.. Ank ketiga scan girl, btl girl keluar.. Skrg prgnant ank ke empat, 5x scan klinik berlainan kata girl.. Hrp2 btllh girl.. Hihihi..

2y ago

yg no 4 tu alhamdulilah..btl keluar girl..skrg tgh prgnant no 5 pula..hihihi..baru 12week..xsbr tunggu 20week nk tgk jntina..xkisah dh boy ke girl..sbb dah ada 2 boy n 2 girl..