Scan gender

Adakah mommy kat sini scan nampak gender burger ( baby girl) tpi bila kuar baby boy?

31 Balas

Risau jugak ni scan nmpak burger.. hahaha.. pakat2 beli wrna pink dh ni.. dh la mimpi bersalin nurse ckp "tahniah puan ank lelaki" 😂😂 dlm hati ckp nasib la anak oii pakai la baju pink 😅😅 Sedar2 mimpi rupanya..risau kalau jd knyataan 😆😆

3y ago

Tue lar..siap mpi2..tp doa xputus harap2 girl..baju dh beli 4 pasang tuk baby girl..sbb Geram sgt tgk baju baby girl..huhu..naluri mmg kuat ckp girl..huhu