Scan gender

Adakah mommy kat sini scan nampak gender burger ( baby girl) tpi bila kuar baby boy?

31 Balas

Saya mcm tu jg 3x scan nmpk baby girl.. Scan kali ke 4 xnmpk.. Dia main sorok2 plak.. Suami n mak mertua da cbuk nak beli baju newborn ala2 n colour girl.tp hati naluri saya rsa mcm baby boy yg akn kuar.. Alhamdullilah.. Mmg btol tekaan saya.. Baby boy..bru umur setahun lbh. Skrg pregg ke2.. 20 week.. Xnak tau da gender apa.. Janji dia sihat walafiat..

5y ago

Scan kat klinik.. Yg ke 4 tu kat msa kna tahan kat wad