Scan gender

Adakah mommy kat sini scan nampak gender burger ( baby girl) tpi bila kuar baby boy?

31 Balas

Sy scan 4D 2x doktor ckp baby girl. Semangat suami dan mak mertua shopping baju baby girl semua pink..(bersalin secara operation) tibe hari kelahiran yg keluar baby boy. 😂 masing² termenung tengok baju pink. 😂

4y ago

Dah 4D kan sis baby girl. Sis checkup di swasta ke kk? Sy naluri rasa boy. Tapi scan banyak kali dktor kata girl. Xtaulah mcm mana ni. Tapi yg penting nak baby sihat keluar mudah je nanti 😊