Ambil Cucuk Dpo Semasa Berpantang

Ada x yg ambik cucuk depo masa tengah berpantang, means mcm anak dh sebulan kan kita bawak p cekup. Lepastu misi terus cucuk depo. Dan darah berterusan je..

2 Balas

Ya..saya bgtu.. Anak sebulan kna inject depo..trus continue bleeding.. Mcm dkt sbulan lebh jg.. Sbb stop...trus ada lg skit2.. Trus stop lg.. Tp utk yg 2nd time sd inject.. Tiada sda bgtu hnya time period tu tdk byk sgt darah tu.. Which sya rasa x slesa..mcm ada ja darah tkumpul rasanya.. 😥