UPT Samar atau UPT invalid

ada x kat sini pgalaman upt samar2 4 hr,dan prgnent? ke brand upt ni mmg ada problem eyh? tarikh last period x pasti sbb lepas bhenti ambk depo lnsg xperiod sejak bln 1 hrtu.

UPT Samar atau UPT invalid
7 Balas

saya pun macam ni period tak teratur, tapi line saya pekat sikit dr puan. saya beli strip upt sama mcm puan kt shopee, 3 hri samar...... harini saya tak check, nanti baru nak check lain... harap ada la puan ya ;)

sy mula2 guna jenis ni samar2. lps tu sy beli clear blue. alhamdulillah betul pregnant

2y ago

yg sy terang sikit.

sy x suka guna yg hijau kecik ni sbb susah nk detect pregnant.

2y ago

beli yg jenis ni.. kalau positif cepat je naik..

harapan palsu je upt ni. 2 kali dah kena

Try guna upt lain pulak sis macam clear blue ke

2y ago

Aa kan sy tkt yg ni mcm x valid

yang ni not accurate kadang2

try guna lain