lahir before due

Ada x ibu2 yg nk share pngalaman melahirkan pd kandungan usia 36w-38w...xde apa2 tnda tetiba baby nk kluar dh..

1 Balas

sye penah.. anak no 3 4thn lepas.. 36mngu 3 ari die lahir.. siang sye g keja mcm besa.. lepas magrib ade tnda coklat sket... sakit main2.. xde sakit sgt pon..belah bg nak g hospital ke x.. last2 kol 12mlm sye g hospital.. dh 5cm..dlm kol 2 sye selamat lahirkan anak sye tu... alhamdulillah....