Assalammualaikum

Ada tk ibu² yg dh lepas fasa potty train anak? Mcm mna ya ibu² ajar ank x pkai pampers mlm? Ibu² lapik tilam tu ke mcm mna? Sya dh 2 bulan ajr ank potty train siang tu ok dia blh tnjuk nk gi tnds kencing...klau mlm je dia x nk bngun bgitahu sbb dia mlas nk brjln ke tndas pdhal dia nk kncing..klau sya bngunkn prgi tnds..msti dia ngis² x nk...

2 Balas

sejam or 2 jam sebelum nak tido, jangan bg anak minum air sejuk.. sis bangun 2 jam sekali utk ajak dia pi toilet

Kitorang tidur bawah je ramai2 guna toto..