Buasir Terukkkkk!!!!

Ada tips untuk hilangkan buasir tak ? Saya 36weeks 1day . Buasir teruk sangat . P klinik pun dapat cream sapu ja . Tu pun makan masa seminggu nak baik sbb sebelum ni pernah kena dah . Bila pakai cream tu lambat sgt baik . Ada tips apa apa tak ?#advicepls #tolonggggggg 😭

1 Balas

beli dolcolax di farmasi sis..supaya senang buang air besar..lagi 1,ubat tambah darah yg iron tablet tu pun salah satu punca sembelit yg boleh mngakibatkan buasir..saya stop mkn ubat tu gara2 sembelit..