Waktu Tidur

Ada tips tak nak betulkan waktu tidur baby ? Baby 3 bulan on 15/7. Siang tidur mcm malam, bangun susu tidur balik. Malam pulak tidur mcm siang, bangun buka mata ajak cerita main. Suasana tidur dah betul dah. Adui, pening ?

6 Balas

Klau bleh ptg jgn bg tdo...dlm kul2 4 ke atas tu jgn bg tdo... Bawak main ke ape ke.. Dlm kul 8.30pm bleh bawak die golek2 dlm bilik... Lampu malap2 kn... Bg susu... Slow2 bawak die tdo

4y ago

Saya pernah cuba, tapi lepas pukul 7 dia dah start mengamuk nak tido ,, menangis sampai nak susukan pon dia tak nak minum