Berat baby dlm kandungan

Hi ada tak spa pengalaman baby dlm kandungan dia kecik . Haritu last scan masok 34weeks , berat baby 1.7kg ja tiap 2 mnggu kna refer pakar . Saya risau sgt bila dia lahir nnti adakah akn kecik jugak hmm help tips utk bgi berat dia naik dlm kandungan

1 Balas

Sy pun baby kecik dari weeks . Masa sblom masok labour room , scan pun doc ckp maybe berat 2.2kg cmtu jee . Masetu 39weeks . Alhamdulilah lahir2 2.7kg . Masa checkup bulan2 sblom bersalin pun doc ckp baby & perut baby kecik . Pastu sy consume anmum masetu .

3mo ago

Susu anmum ka mommy ?