Bayi 8 bulan berak najis berwarna hijau

Hi, ada tak parents yang baby dia berak warna hijau mcm ni? Anak saya dah 3 hari berak warna ni. Utk pengetahuan semua anak saya ni menyusu badan dan fm juga. Saya tak pasti adakan berpunca dari susu saya yang mungkin banyak foremilk dari hindmilk. Perlu ke saya tukar susu fm?

Bayi 8 bulan berak najis berwarna hijau
1 Balas

Hi mommy. Kalau ada minum susu fm anak memang akan berak warna macam ni. Mommy kena pantau kalau anak sembelit ke atau cirit dan texture najis. Kalau ada ciri² anak cirit atau sembelit boleh refer dengan doc