Suka pedas

Ada tak mommies yg masa pregnant suka sgt makan pedas? Sy baru 8weeks kalau makan pedas baru ada selera makanan lain kalau tak pedas makan sikit je. Risau ada effect dkt baby

13 Balas

sya ni jnis x tahan pedas .. slama ni pon x mkan pedas .. tpi pregnant kalini , mkan pedas x henti2 .. smpai kena warning dgn en.somi tgk sya mkan pedas jer .. cili padi bnyak stock dlm peti ais dgn limau kasturi 😅 sblm ni mana pernah ada cili dlm peti ais ..