Suka pedas

Ada tak mommies yg masa pregnant suka sgt makan pedas? Sy baru 8weeks kalau makan pedas baru ada selera makanan lain kalau tak pedas makan sikit je. Risau ada effect dkt baby

13 Balas

Kalau xde effect pd sis mcm sakit perut, okay je nk mkn.. cuma berpada lah sbb x elok utk usus kita & risau juga kalau dpt gastrik / appendix..

5y ago

Tq for advice. Mmg cuba kurangkan. Kalau tak ada pedas mmg akn mkn sikit je sbb langsung tak berselera. Tu yg risau ni