Hi mommies

Ada tak mommies ii tahu macam manaa nak hilangkan biji ii putih dekat muka baby ni umur dia 1 bulan 18 hari dah , dari lahir memang dah ada ,ke memang kene tunggu je hilang sendiri .. mommies ada ke anak yang ada biji putih ni ? Share 😘

Hi mommies
6 Balas

Bintik2 tu macam bisa ka ?? Sebab anak saya naik juga tapi jenis macam bisa cuma dia tak pecah . . Dia akan kecut sendiri . . Sekarang alhamdulillah dah ok . . Kena pantau ja sebab baby saya tak boleh dalam keadaan panas or berpeluh . . Tidak mesti akan naik . . Tapi naik pon sebijik dua ja Baby saya 22 hari

4mo ago

Lebih kurang tp tk naik tempat sama

Baby Sy pun mcm nie juga tapi kat Pipi jer I ingat Sebab Sy bg susu fm dupro x sesuai . sekarang dah Kurang sikit baby Sy 1 bulan 3 hari

baby sy pun ada mcm ni kat hidung, pipi n telinga. Tpi lama2 dy akn hlng sendiri😊

bby sy ada..tp dkt kwsn hidung. ni dia 1bln 10hari baru nmpk surut..

4mo ago

kt muka ada sikit lg..kt area dahi, kening. kat pipi, hidung dh surut. kat wad dktr bg ubat sapu..tp nti dia akn jd kering berkuping..so kulit bby jd kasar sikit

anak sye pon ade jgk tp 3hari je pastu hilang sendiri

Insyaa Allah.. nanti akan hilang sendiri.. 😊