Masalah Buasir

Ada siapa siapa mengalami buasir ketika hamil ? Keluar ketulan daging luar dubur , ada tak krim sapu bagi hilangkan ketulan tu ?

11 Balas

klau kluar ketulan...sis coba masukkan balik...tpi klau sakit jgn paksa ya pergi klinik mnta ubat...klau saya, pakai serbuk manjakani...😅 saya buat serbuk untk sapu mcm krim, manjakani bulat tu sya rebus dan simpan d botol untk buat air cucian/2minggu tahan..🙂 tpi pstikan jgn trkena miss V ya sbb nti mlmbtkn proses pngembangan.

3y ago

yaa sya masukkan balik smbil sapu smua tu...dalam masa tiga hari msuk smua...pastikan buang air/kncing pkai tndas dduk..klau mncngkung kluar balik..perlu msukkan slalu...