Masalah Buasir

Ada siapa siapa mengalami buasir ketika hamil ? Keluar ketulan daging luar dubur , ada tak krim sapu bagi hilangkan ketulan tu ?

11 Balas

pregnant no 2 sy kena buasir. stress sgt sbb tak selesa n sakit nk membuang. sy kena sbb sy makan pedas mase awal pregnancy. sy pi klinik doctor bagi ubat insert dgn ubat sapu. lambat jgk baik 1bulan lbh baru betul2 kecut. taubat sgt2 sebut psl buasir smpi nangis depan doctor sbb sy tak selesa n sakit.