Miscarriage

Hi, ada sesiapa yg pernah ada pengalaman gugur tapi kantung tak jatuh lagi tapi bila scan doctor cakap kantung dah tak ada? Means kantung dah jatuh tapi saya rasa tak ada pun jatuh sebab saya ada pengalaman gugur dulu so tahu macam mana bentuk kantung. Saya ada bleeding tapi darah keluar sikit je tak banyak macam first gugur dulu. Pls jawab mommy😭

1 Balas

Maybe dh jatuh ms puan pergi membuang..terus flush ke tak tgk dlm tpilet?

2mo ago

Betul tu. Saya pernah gugur tu yg tahu mcm mana ketulan tu keluar tp mmg tak ada pun. Darah keluar pun sikit2 tak banyak mcm first gugur tapi bila scan, doctor cakap dah tak ada kantung. Pelik tp benar :((((