4week2days

Ada mommy yang sama ka 4week2days... Kena time puasa...kamu puasa ka..? Sey puasa tp kerap rasa lapar pulaa...any advice?tq

36 Balas

saya sekarang 13w. saya berpuasa ikut pada ketahanan badan. seminggu puasa saya stop alahan dan mual tapi sebelum stop alahan memang struggle untuk cuba puasa. rezeki saya boleh makan awal pagi sahur. agak agak macam badan lain macam rasa, saya berbuka. sampai hari ni dapat puasa 15 hari.