Hi. Ada tak ibu yg ada hyperthyroid sebelum pregnant lagi ? Dan masih on ubat?

Ada effect baby lps bersalin tak ye? sebab saya risau sangat. Saya skrg ni tgh on ubat PTU yg doc bagi.

2 Balas

My sis ada hyperthyroid and her baby ok jerr. Cuma banyak kali kena check up kat hkl sbb kena monitor. Baby dia kecik aje masa lahir tapi now ok je comeyy

2y ago

oh yeke. alhamdulillah. risau juga saya sbb skrg ni tgh pregnant 1st baby. thank you so much sis..