ganilia

ad x ibu2 y makan ubt nie...? dy mane lg ok nk d bandingkan dgn ubt hospital bekalkan tu..? klu mkn ubt nie x pyh mkn ubt hospital kasi ke camne ye?

ganilia
2 Balas

masa saya check up di klinik swasta memang doktor bg ganilia ni.mkn setiap hari utk perkembangan baby juga. tapi utk naik hb tak berkesan utk sy. serasi dgn maltofer, baru hb sy naik.

4y ago

Yg hosp swsta pon xde. .dorg jta ade syrup je. .da la syrup kuatt sgt rse dye. Huhu. .nk xnk kne ulam ngan aor oren. .br x trse. .sis area mne. ?