HELP!! HELP!! HELP!! My 1st baby

5month pregnant already. ?? Tapi saya alami kegatalan di bahagian miss V. Sangat-sangat tak selesa. Kadang ada keputihan sikit. Tapi selebihnya sekarang selalu gatal. Sampai naik biji-biji di bahagian miss V. Lepas buang air kecil sentiasa lap kering tapi still sama jugak. Ibu² semua ada tips tak untuk hilangkan kegatalan pada miss V??

1 Balas

Dah try cuci dgn air garam ?

2y ago

blom ..skrg ni belah kanan da ok sikit ..tpi belah kiri masih gatal..especially at night ..pedih tk kai air garam