Tips bukaan

5hb due . Ada tips bukaan cepat anak first .. klau blh tknk kne pksa bersalin induce tu☹️

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sama saya nak kena induce ni. nak bersenam jgk lah haha. baru tengok utube td yg easy2 je la.. nak jalan2 outdoor, x selesa jd perhatian mata2 memandang dek perut tengah membesar ni. doakan saya istiqomah senam ye. nak bersama suami, bulan poso ni haaa... 😅 nak buat malam, penat lepas masing2 buat terawikh, nak tidoooooo terus, lg best. 😁

Baca lagi
10mo ago

Suami sy mls nkmndi junub 😂 jenuh goda mlm ii tkjd terlelap je

awak try buat senam utk cepat bukaan tu n bjalan sebanyak mungkin tak pun kerap bsama dgn suami sebab doktor kata salah satu cara jugak tu

TapFluencer

Kena banyakkan berjalan dan buat senaman. Sambil tu bercakap dengan baby dan baca surah Maryam setiap hari. Moga dipermudahkan ya

kene bykkan berjalan..saya skrg pun bykkan berjalan kt luar...even xberapa larat..standby bawak air suam je..

kalau bersalin induce knp ye sis? bahaya ke? takut juga

10mo ago

Kne induce la pksa bersalin klau bby lemas atau berak dlm prut atau kes lain bru czer