36 weeks 1 day

My 3rd baby is girl. My 1st & 2nd is boy. Finally i have baby girl! Can't wait!! Any mommies exprience early deliver 3rd baby? Baby girl?

39 Balas

Sama la sis...anak 1st n 2nd boy...yg ketiga ni...3 kali scan dengan 3 dr yang berlainan...katanya girl...sebab dlm scan tak nmpk pulak kantung telur dan bebirdnya...kosong jer celah kangkangnya....tapi....barang2 baby semua warna neutral...takut pulak scan lain keluar lain....hahahaha....tak kisah pun kalu dapat Boboi lagi...janji semua selamat...sihat dan dimudahkan segala urusan.....