baby melintang

35 weeks baby melintang...nanti 37 weeks doc nak scan..kalau masih melintang kena set tarikh untuk operation..siapa ada pengalaman baby melintang..boleh share tak?

9 Balas

saya alhamduliah baby songsang tapi doctor tak terus nak operate, dorg set appointment untuk tolong pusingkan dulu, kalau tk berjaya baru czer. Dalam 37/38 weeks juga kot saya ke hosp untuk pusing baby, nasib baik berjaya tak jdi operate. syukur sgt, mmg dah berdebor sgt masa tu first baby. skrg dah 8bulan dah dia

3y ago

sakit x puan?