32week 3day

32minggu sudah barang baby masih sikit..minggu dpn baru menyambung shoping... Siapa yg masih belum lengkap barang baby kita genk??

32week 3day
39 Balas

🙋🙋😅😅29 weeks. Banyak lagi kene dibeli. 😂

Makin tgk barang orang upload, makin rase bnyk xbeli.. hahaha

5y ago

Same. Selagi blm bersalin slagi tu brg rasa tak cukup.. Padahal lbh dr cukup.. 🤭

Brg2 hospital sya dah lengkap..yg lain belum lagy😆

Da 28 mnggu tp brg bby msi byk blum bli ..hrp2 sempat bli ..

5y ago

sama.xbeli lg.. bnyk jiran2 sedekah je ni.. adk sedekah pempes, pastu ada laa bju2 prelove beli kt ig.. rm52 22helai.. mitten org bagi, kelambu bby org bagi.. tu jela.. gaji somi bulan ni baru nk membeli sikit, klo cukup gaji blh laa beli skli bnyk.. klo x , beli yg penting jee dlu.. huhu

lagi sempat tu .. dah blh packing bag hospital dah ..

5y ago

x per , asalkan utk yg pakai dihospital yg penting dulu .. kena ada dah dlm bag hospital

sama la 32 week brg baby bru beli skit😄😄

Samalah saya.. Belum lengkap lagi, skrg 33w..

🙋‍♀️🙋‍♀️ saya sis... hehe

X pyh bli bnyk sbb baby cpt besar

Awk sme dgn sy due awk ble? Hihihi...