Ank minum susu formula memang berat lmbt naik ke..ank sy berat dari 3 buln. Sampai ke 4 buln sama ja

3 buln 5.05kg 4 buln 5.08kg normal ke #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

6 Balas

Anak saya minum dutchbaby juga. Alhamdullilah naik 400g stiap kali jumpa misi. Misi kata semuanya normal. Rsanya baby kena tukar susu tuu mama

anak sis minum susu ap? cm anak sy minum susu lactogen...berat dia 2 bulan 5.85kg la ni baru 3 bulan lebih berat dia 6.37kg

1y ago

bergantung kpd bby,klu sesuai alhamdulillah tk sesuai jd cirit..

Misi kata apa puan? Bmi dia dalam graf putih? Kalau dalam graf putih lagi, puan takyah risau saya rasa. Normal je

anak saya pun minum dutchbaby tapi berat naik cantik. mungkin kena tukar susu lain sis

Tak normal. Bby sy fm pun naik dkt 1kg 1 bln. Bby minum susu apa? Berapa oz & gap?

1y ago

Dutch baby 3oz tk bagi byk nnti cept dia luak setiap 3 jam bagi.mlm 4oz

sis bg dia minum 2jam skali..