Minum air gula

26hb nie kena pegi KK minum air gula 😣 kenapa mesti minum air gula Dahla saya tak suka manis hm Start mlm tu pukul 10 dah tak bole mkn minum sampai la pegi kk jam 7 kena ambil darah minum air gula kena tunggu berapa jam lagi? Saya nie tak tahan klu tak mkn tolong saya TT#mommybuntu

20 Balas

Minum time suam suam, sis. Time suam tu boleh telan sikit. Lepastu kena tunggu dua jam lepas minum air gula tu. Kalau boleh, sis jalan jalan la sikit lepas minum air gula tu. Baru lah bacaan gula tak tinggi. Nurse bagi kita minum air sikit sikit lepas minum air gula tu kalau tak tahan 😃 jangan risau. Just jangan fikir je pasal air gula tu. Kalau memikirkan sangat, memang lah boleh rasa nak muntah ke mabuk ke