Minum air gula

26hb nie kena pegi KK minum air gula 😣 kenapa mesti minum air gula Dahla saya tak suka manis hm Start mlm tu pukul 10 dah tak bole mkn minum sampai la pegi kk jam 7 kena ambil darah minum air gula kena tunggu berapa jam lagi? Saya nie tak tahan klu tak mkn tolong saya TT#mommybuntu

20 Balas

dh dpt sedap... dpt ank, ank tu kan nikmat anugerah rezeki Allah bgi... bersyukur... ketepi kn pd tidak suka tu... sbb minum air gula tu wajib utk check kesihatan ibu dan bby... bkn awak sorang je kne... semua ibu² wajib kne buat... tabah kn diri, sahut cabaran kecil ni... bnyk kn sabar demi baby comel dlm rahim awak tu .anggap je minum air sirap ais sejuk di pagi hari... semoga dipermudahkan urusan awk