Minum air gula

26hb nie kena pegi KK minum air gula 😣 kenapa mesti minum air gula Dahla saya tak suka manis hm Start mlm tu pukul 10 dah tak bole mkn minum sampai la pegi kk jam 7 kena ambil darah minum air gula kena tunggu berapa jam lagi? Saya nie tak tahan klu tak mkn tolong saya TT#mommybuntu

20 Balas

Same la sy mmg xsuke minum air gule.. Wlpn da 3 anak tp tetap ngeluh kalau nak kene minum air gule 😂😂nak xnak kene jugak la kan.. minum slow2 k.. Lepastu sapu minyak panas kat hidung dada sume.. Dok diam2 layan lagu ke main game ke smpai 2 jam kne tggu.. tp awak tahan tauu jgn muntah pulak.. Kalau muntah kne minum lagi.. Azab oiii.. Hehe