Minum air gula

26hb nie kena pegi KK minum air gula 😣 kenapa mesti minum air gula Dahla saya tak suka manis hm Start mlm tu pukul 10 dah tak bole mkn minum sampai la pegi kk jam 7 kena ambil darah minum air gula kena tunggu berapa jam lagi? Saya nie tak tahan klu tak mkn tolong saya TT#mommybuntu

20 Balas

wajib minum sbb nak make sure mummy n baby bebas dari kencing manis. Tips kalau blh dtg awal n make sure awak jadi org pertama. normally lps nurse ambik darah terus bg minum air gula. Minum perlahan2 selawat dulu. Pastu relax tgu 2 jam lps minum nanti nurse akan panggil n ambik darah plak. kalau blh jgn pg mn2 just stay kat Klinik, kalau nak bacaan cantik. Itu yg saya buat last year. Alhamdulillah result smua okay.