Minum air gula

26hb nie kena pegi KK minum air gula 😣 kenapa mesti minum air gula Dahla saya tak suka manis hm Start mlm tu pukul 10 dah tak bole mkn minum sampai la pegi kk jam 7 kena ambil darah minum air gula kena tunggu berapa jam lagi? Saya nie tak tahan klu tak mkn tolong saya TT#mommybuntu

20 Balas

Smua ibu mngadung kna mnum air gula sis.. nk xnk kna jgk mnum demi kndugn dlm tu.. kna sabr.. sy 25hb nie mnum air gula kli ke dua.. 1st mnum ok xde sngkut nie mnum kli ke dua sb misi ckp umo sy lbih dri 35 thn.. tpi weight sy ok norml.. ape pn redha demi bby.. moga sis sabr yea..