Pada 23/6 keguguran pada usia 4-5 minggu , pergi klinik sehari sebelum

23/6 Saya gugur pd usia kandungan 4-/+minggu,sehari sebelum tu saya pergi klinik sebab ada spotting pelik doc sahkan saya mengalami threatened abortion . Lepas 11 hari keguguran ada bersama suami..25/7 ni ada keluar darah tapi macam spotting , mula mula sayang ingatkan darah period tapi darah tu keluar sangat sikit macam spotting . 26/7 pun ada keluar lagi sikit spotting tu . 27/7 saya ada buat sekali ujian hcg tapi ne-, jadi tu darah apa ya????????? Kalau lepas gugur , nak tunggu berapa bulan kita period normal semula??? #ingintahu #pleasehelp #keguguran #darah #spotting #Threatenedmisscarriage #miscariagge #period

Pada 23/6 keguguran pada usia 4-5 minggu , pergi klinik sehari sebelum
2 Balas

keguguran kandungan bawah 10 minggu tempoh nifas hanya 14 hari. . kitaran dtang haid seterus sama jer cm priod biasa . . cuma lambat sikitbl or cepat sikit sbb hormon terganggu

8mo ago

bergantung keadaan

cepatny sis bersama slepas gugur.sy dua kali prnah gugur sis.bahaya tu sis.rahim masih belum pulih.at least kena bg period dulu skali bru blh bsama.