34weeks tapi rasa menyucuk kt bawah.

1st baby saya tak tau tu brixton hick ke contraction ke apa...kerap2 risau pulak.rasa mnyegat nk terkencing pon ada.😭😭😭

3 Balas

Klau sakit area pubic tu normal tp klau rasa sakit sgt, boleh je check doctor mntk kepastian. Selalu first time mmg semua benda x sure. Hehe. Tu kesejahteraan hati n fikiran, boleh je mntk advise doc.

Saya pun ada rasa sis . Rasa ngilu jaaa pastu perut pun rasa cekang . Bila tanyaa orang cakap normal sebab baby kat laluan . risau jugak

normally ni braxton hicks, or baby yang buat ngilu2 ty