First baby rasa geraka camne?

19 minggu 5 hari dh ha, kadang bila baring ade rse benjolan kadang kat belah kanan kadang kat belah kiri, itu dikira baby gerak kee sbb first baby tk thu sgt

4 Balas

tapi kalau saya sis belum ada rasa gerakan da 19 minggu 4 hari belum ada rasa gerakan 😟😟😟

3y ago

jgn risau biasanya mommy boleh rasa geralan bby 20 weeks keatas untuk anak 1st biasa lambat sikit rasa.. bby dh gerak mybe sis xperasan sb gerakan halus je nak2 kalau bby girl.. memg xrasa sgt gerakan tu.. kita wajib kira gerakan bby pada 28weeks..selagi masa checkup mommy dengar heartbeat bby normal insyaallah ok bby tu..