detail scan

14 mggu blh ke nk bt detail scan...

11 Balas

Boleh, ... Details scan ni ada peringkat nya.... First details 3bulan pertama(suggest untuk yg ada thalassemia,check for down syndrome etc). Second details scan 18-24w. Last details scan 30w.

Rasa xbole lgi dear kalau detail scan on 14th weeks.. try 20 weeks keatas baru bole.

Sy xsure Tpi Doc Ada bgthu sy 18-24w Bru blh buat scan detail

Haii kalau sy 11w dah boleh nampak, p scan kt klinik swasta😊

4y ago

Buku same tp sy punye warne kuning bukan buku pink..

Details scan advisable utk buat mse kandungan 18w - 24w sis.

Belum dapat lg. Better buat detail scan masa preggy 20w-27w

digalakkan 20 weeks 😁 supaya tk rugi nt klu g awal sgt

Awal lagi tu puan. Biasanya dlm 18w ke atas.

Sya pun nk tahu..tq juga yg info😊

Awal sangat. 20week ke ats better .