Haii mommy

10hb sptt period or esok try test xpekat cnfius mgdung ke x.....

Haii mommy
27 Balas

sama macam 1st pregnancy sy. Sy pegi klinik positif 5 minggu😄

1y ago

alhamdulillah....sy xpergi LG klinik insha'Allah next week scan dulu Kita NK tgok kedudukn bby dimna....

Mungkin sb hormone kalau saya pergi klinik untuk confirmkan

1y ago

mmg xperiod lagi...pi klinik Kena appt xblh walk in appt LG smggu bru DPT😭😭

Tak payah check dah sbb mmg pregnant

1y ago

tq sis info .insha'Allah...

congratulations sis.. awak mengandungg 💐💐

1y ago

tq sis....smga bby n ibu sihat....

samar2 tuu sama mcm saya 🥰 tahniah sis !

1y ago

tq sis ......smga bby n ibu sihat jauhkn dr kmcg kotor

cek lg smngu..semoga puan positif pregnant.

1y ago

terima kasih sis ..dr 5hb da cek smar2

Mengandung hehe. Alhamdulillah tahniah sis

1y ago

tq sis smga ibu n bby sihat sebb sllu sakit prut takut jgk Kita....

saya dulu sebiji keluar result mcm ni.

1y ago

lpas Tu sis mmg pregnant ye...SBB sblm ni sy result cmni jgk 3hri NK period test last sy Beli clear blue bru nmpk

samar. tgu 2 minggu lg cek pg klinik

1y ago

insha'Allah tq sis....

Tggu lg 5 hari test semula

1y ago

Sis dh blh stop bt kerja lasak.. ade ase metalic x dlm mulut? Atau ase sakit dkt breast?