Masih fasa loya

10 weeks of pregnancy. Masih fasa loya yang teruk. Kuang makan dan hanya kerap minum. Bertambah loya bila angin pun masuk perut. 😖 hari ni paksa juga makan. Cuba nasi dan lauk tumis bawang ikan bilis. Tgh hari tukar kpd bubur pula. Memang ringkas menu hari-hari. Selalunya tak dapat memasak. Kesian suami & anak-anak yg lain. Mommynya kali ni pertama kali dalam sejarah melepek habis ketika mengandung.

2 Balas

sengsara. sama situasi saya sekarang. hanya mampu cakap sengsara 😭

2y ago

InsyaALLAH bongsu le ni..badan pun rasa tak secergas dulu. Dulu 3 tahun berderet mengandung masih ok x de apa. Bila gap pula 2 tahun lebih ni, rasa maasyaALLAH..kudrat habis dengan loya, sakit pinggang, cepat mengah