toooink

1. mommies picit puting baby kalau ade cecair keluar atau biar ? 2. camne cara lain nak bersih mulut baby selain kain dengan air suam ? tqia ~

2 Balas

Psl puting tu sy xtau sbb sy xbuat. Sbb ada terbaca puting bengkak teruk sbb dipicit. Psl mulut tu ada jual wipes khas utk lap mulut baby tp mahal😂. Mcm sy mmg guna kain napkin dan air suam.

4y ago

Xegat plk nama wipes tu. Ada kat shoppee sy jumpa. Taip je oral wipes baby. Sy selalu air suam tu sy lebihkn sikit air panas tp jgn la pns sgt. Sy buat mcm tu bru hilang. Tp sy ada baca klu dh cuba bersihkn guna air suam tp x hilang, tu tanda dh jd kulat susu. Nnt doktor akn bg ubat. Sbb tu doktor nk tgk dlu kot samada tu kulat susu ke bkn.