Ada yg last period 1-5/9? ada yg dh positif ke? mommy dh g klinik scan?

1-5/9 last period, kalau positif harini dah brp weeks ye? mcmna kiraan?

4 Balas

saya last period 30/8. positif dah seminggu. sekarang 5+ weeks patutnya tapi belum gi scan. awal sangat lagi. selalu doktor scan 6-12 weeks kalau tak ada apa2 masalah. scan awal selalunya kalau ada simptom atau risiko keguguran

just google je pregnancy age nant kena masukkn tarikh last period which is 1/9.. rse nye dlm 5 weeks+

Sepatutnya bulan 10 awak akan dtg period bila

7mo ago

sy period 1-5/9

Nak masuk 6w dah sis. Tahniah 😊

7mo ago

yeke. trimakasih sis 🥹